Wie zijn wij?

Wij zijn ook van die liefhebbers (gekken) die het liefste alleen maar op het water te vinden zijn! Wij zijn heel wat jaren terug begonnen met als eerste  een 2e hands 2-takt waterscooter. Na heel wat jaren is dat gegroeid en hebben we veel ervaring op gedaan, met heel veel verschillende modellen (van Superjet tot de nieuwste 4-takt 3persoons power-machines). Deze tak van watersport groeit met steeds meer liefhebbers en hoe mooi is het om anderen te helpen met het ontdekken van de kunst om het maximale uit je machine te halen. 

Zijn we hier voor de Business? Nee! 

Wij willen zelf graag het beste uit onze eigen machines halen en vinden het mooi als we dit ook voor anderen kunnen doen! 

Wat kunt u van ons verwachten?

De passie om maximale service te leveren zodat u met vol vertrouwen het water op gaat met een optimaal presterende machine! Wij willen bijdragen aan de duurzaamheid van uw waterscooter of jetski. Meer vermogen of andere upgrades is altijd mooi, maar wij streven er naar dit aan te bieden zonder de betrouwbaarheid van uw machine te be├»nvloeden. Al onze software en upgrades zijn uitvoerig getest en geoptimaliseerd. Hierdoor kunnen wij garant staan voor maximale prestaties en 100% betrouwbaarheid.